
مرسدس بنز E کلاس All-Terrain 4*4² وحشی صخره نورد

گاهی اوقات شما باید فقط خودتان چیزی که در ذهنتان وجود دارد را بسازید. یورگن ایبرل، یکی از مهندسان مرسدس بنز هم با تبعیت از این مسئله با تیمش دست بکار شده اند و یک صخره نورد اندازه متوسط را ساخته اند. مرسدس بنز E کلاس All-Terrain 4×4² نام این خودروست که از افکار این طراح خلق شده است.
مهندسین شرکت آلمانی مرسدس بنز یک نسخه وحشی و آفرودی از کراس اوور مرسدس بنز E کلاس All Terrain ساخته اند و آن را E-Class All-Terrain 4×4². نامیده اند. یورگن ابرل یکی از مهندسان ارشد مرسدس بنز تصمیم گرفت تا تغییراتی روی All-Terrain کلاس E با الهام گرفتن از مرسدس مدل جی ۵۰۰ ۴در۴ اعمال کند. او گفته است است که هدف از ساختن مرسدس بنز E کلاس All-Terrain 4×4² این بوده است که ببیند آیا می توان از محور های پورتال مرسدس G500 در یک مجموعه ی چند لینکه استفاده کرد یا خیر؟
تغییرات شامل یک جفت اکسل از مدل g500 4*4 و افزایش ارتفاع از سطح زمین تا ۱۶ اینچ و تایرهای ۳۱ اینچی می باشد و این در حالی ست که رینگ ها نیز ۸ اینچ پهنتر شده اند. این خودرو شامل موتور بنزینی ۶ سیلندری همانند مدل E۴۰۰ با توربو شارژ ۳ لیتری می باشد که باعث شده این خودرو تنها خودرو all terrain کلاس E با موتور بنزینی در جهان باشد.
به گزارش سبقت آزاد به نقل از Auto Express از این غول وحشی صخره نورد فقط یک نسخه تولید شده است، اما با توجه به بازخورد بسیار مثبتی که مدیران ارشد کمپانی مرسدس بنز از بازار دریافت کرده اند، موافقت کرده اند تا تعداد محدودی از آن برای استفاده عموم تولیدشود.
منابع: www.caradvice.com , www.motortrend.com
favorite_border 3loyalty