
360 کیلومتر در زیر زمین تنها در 29 دقیقه با ایلان ماسک

ایلان ماسک قصد دارد با ایجاد یک تونل زیرزمینی بین دو شهر نیویورک و واشنگتن دی سی و بهرهگیری از قطار Hyperloop، مسافرین بین این دو شهر را که ۳۶۰ کیلومتر با هم فاصله دارند، تنها در مدت ۲۹ دقیقه جابهجا کند.
به تازگی ایلان ماسک شرکتی به نام Boring تأسیس کرده است که هدف از ایجاد آن حفر یک تونل زیرزمینی بین دو شهر نیویورک و واشنگتن و جابهجایی مسافرین بین این دو شهر با استفاده از قطار Hyperloop است. ایلان ماسک اذعان کرده است که این شرکت ابتدا یک تونل زیرزمینی بین این دو کلان شهر ایجاد خواهد کرد و سپس قطار هایپرلوپ از طریق این تونل مسافرین را بین این دو شهر با سرعت بسیار بالایی جابهجا خواهد کرد.
این قطار فاصله ۳۶۰ کیلومتری بین این دو شهر را تنها در مدت ۲۹ دقیقه طی خواهد کرد و در شهرهای فیلادلفیا و بالتیمور هم توقف خواهد کرد. احتمالا بین این دو شهر ۱۲ ایستگاه و یا حتی بیشتر احداث خواهد شد و در مرکز هر شهری هم آسانسورهایی جهت ورود مسافران به قطار و خروج از آن، نصب خواهد شد.
سخنگوی کاخ سفید هم اعلام کرده است که مذاکرات امیدوارکنندهای با شرکتهای مختلف در رابطه با این موضوع انجام شده است که تا تاکنون تعهداتی را برای تغییر زیرساختهای لازم پذیرفتهاند. همچنین وی معتقد است که بخشهای خصوصی با خلاقیت و تواناهایی خود میتوانند این پروژه را با موفقیت انجام دهند.
ایلان ماسک تاکنون سه بار در رابطه با موضوع قطار هایپرلوپ با مقامات کاخ سفید دیدار کرده است. وی همچنین برای حفر تونل زیرزمینی عظیم مورد نظر خود تاکنون با نمایندگان و مسئولان شهرهای مختلف مذاکره کرده است و اولین بار است که قرار است پروژهای در قسمت ساحل شرقی آمریکا اجرا کند.
ایلان ماسک قبلا هم برای ایجاد تونلی بین فرودگاه بینالمللی لسآنجلس و شهرهای حومه اطراف آن، مذاکراتی با شهردار این شهر داشته است و شهردار هم تمایل خود را برای استفاده از ریلهای سریعالسیر در این تونل ابراز کرده است. ایجاد این تونل هم به عهده شرکت Boring است و این شرکت قصد دارد این تونل را همزمان با تونل بین نیویورک و واشنگتن دی سی ایجاد کند.
ایلان ماسک در ابتدا گفته بوده است که قصد دارد در تونلی که بین فرودگاه بینالمللی لسآنجلس و شهرهای حومه آن حفر میکند، از وسیلهای شبیه به اسکیت برقی برای جابهجایی مسافرین و خودروها استفاده کند؛ اما او بعدها با وجود اینکه تصمیم گرفته بود این تونل را طوری طراحی کند که از خطوط سریعالسیر پشتیبانی کنند، تصمیم خود را عوض کرد و تصمیم گرفت در این تونل هم از قطار Hyperloop استفاده کند.
ایده ایجاد تونل برای جابهجایی مسافران و خودروها و ساخت دستگاههای مخصوص حفر این تونلها و همچنین تاسیس شرکت Boring، از زمانی در ذهن ایلان ماسک شکل گرفت که در ترافیکهای آزاردهنده لسآنجلس گیر میکرد.
حفر تونل کار بسیار پرهزینه ای است؛ اما شرکت Boring قصد دارد با ساخت دستگاهی که بتواند کار حفر تونل و قرار دادن تقویت کنندهها در دیواره های تونل را به طور همزمان انجام دهد، هزینه مورد نیاز برای انجام این کار را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. دستگاههای قدیمی و متداول مورد استفاده برای حفاری، ابتدا تونل را حفر میکنند و سپس تقویت کنندهها را در دیوارههای آن جای میدهند. این شیوه باعث افزایش هزینه و زمان مورد نیاز برای حفر تونلهای مقاوم میشود.
منبع: کلیک
favorite_border 1loyalty