.jpg)
دومين گردهمايى بسترن سواران برگزار شد (B50-B50F)

بسترن B50 همچون بسیاری دیگر خودروهای چنی،تست تصادف کشور سازنده( C NCAP) را با موفقیت پشت سر گذاشته است و از آنجا که از پلت فرم مزدا 6 بهره می گیرد، می توان توقع داشت که ایمنی خوبی را در دنیای واقعی ارائه دهد
روز جمعه سوم آذرماه 1396 دومين گردهمايى فاوايران (بسترن B50&B50F) واقع در پارك پرديسان در جمعى بسيار صميمى و متحد برگزار گرديد. در اين گردهمايى حدود ٥٠ خودری بسترن شركت داشتند. شرکت کنندگان در این گردهمایی هدف خود را از برگزاری این رویداد، رفع مشكلات موردى خودروى خود با کمک و همفکری اعضا اعلام کردند. از نکات جالب این گردهمایی حضور گروه بهمن با دو خودروى امداد این شرکت در گردهمایی بود که به مشكلات تعدادی از مالكين خودروها رسيدگى كرد.
گروه فاو ايران قرار است در سال دو گردهمايى برگزار كند كه به گفته ى گردانندگان آن اين گردهمايى ها صرفاً براى گرفتن عكس يادگارى نخواهد بود و هدفمند برگزار خواهد شد.
بسترن B50 همچون بسیاری دیگر خودروهای چنی،تست تصادف کشور سازنده( C NCAP) را با موفقیت پشت سر گذاشته است و از آنجا که از پلت فرم مزدا 6 بهره می گیرد، می توان توقع داشت که ایمنی خوبی را در دنیای واقعی ارائه دهد.چهار کیسه هوا شامل دو کیسه هوای جانبی،شاگرد و راننده هم در کنار کمربندهای ایمنی پیش کشنده از جمله دیگر ویژگی های ایمنی این خودرو هستند.B50 همچنین به سیستم کروز کنترل و مجموعه های الکترومکانیکی ترمز گیری شامل ABS،EBD و TCS (ترکشن کنترل) مجهز است.
در زمینه امکانات رفاهی نیز می توان از مواردی چون سانروف،تنظیم ارتفاع چراغ های جلو،چراغ های هالوژنی جلو،سیستم تهویه مطبوع با کنترل اتوماتیک و کانال هوا رسانی به سرنشینان ردیف عقب،آینه فوتوکرومیک مجهز به قطب نما،حسگر پارک،مه شکن جلو و عقب،دزدگیر به همراه IMMOBILIZER،آینه های جانبی برقی مجهز به گرمکن،سیستم صوتی MP3 با پورت USB و دریافت کننده بلوتوث با شش بلندگو،سیستم کنترل فشار باد تایرها (TPMS)،تنظیم شش گانه و برقی صندلی راننده،روکش چرمی صندلی و نشانگر دمای داخل و خارج کابین یاد کرد.
در ادامه می توانید آلبوم تصاویر این گردهمایی را مشاهده نمایید.
favorite_border 7loyalty
