
بوگاتی شیرون جانشینی خلف برای ویرون

در حال حاضر که کمپانی «بوگاتی» با ارائه مدلهای مختلف کوپه، رودستر، سوپراسپرت، Vitesse و 30 نسخه خاص مختلف از خودروی «ویرون» به دنبال ارائه مدلی جدید می باشد، از چهار سال قبل، قصد ارائه جانشینی برازنده برای این خودروی موفق را داشته است که «بوگاتی شیرون» نامیده می شود.
در سال 1999 در نمایشگاه بین المللی خودروی فرانکفورت در غرفه «بوگاتی» خودروی کانسپتی به نمایش گذاشته شده بود که چند سال بعد باعث تولد خودروی «بوگاتی ویرون» گردید. این خودروی کانسپت که EB110 یا 18/3 Chiron نام داشت، توسط Fabrizio Giugiaro مالک ایتالیایی شرکت طراحی ItalDesign روی پلتفرم خودروی «لامبورگینیDiablo VT» طراحی شده بود ومجهز به یک پیشرانه 6.3 لیتری هجده سیلندر(W18) بود. نام گذاری این خودرو به نام Chiron به افتخار «لویی شیرون»(Louis Chiron) راننده مسابقات تیم «بوگاتی» بود که توسط یک خودروی «بوگاتی Type 35B» با موتور 2.3 لیتری سوپرشارژر افتخارات زیادی را برای «بوگاتی» کسب کرده بود و راننده مورد علاقه «اتوره بوگاتی» مالک این برند بود. عبارت 18/3 نشانگر موتور 18 سیلندر این خودرو می باشد که در قالب سه ردیف با شش سیلندر طراحی شده بود. مالک فعلی کمپانی «بوگاتی» یعنی «فولکس واگن» بار دیگر قصد دارد تا به افتخار این راننده مشهور «بوگاتی»، مدل جدیدی را به بازار عرضه نماید.
بوگاتی Chiron 18/3 کانسپت مدل 1999
طراحی جانشین خلف برای ویرون:
در حال حاضر که کمپانی «بوگاتی» با ارائه مدلهای مختلف کوپه، رودستر، سوپراسپرت، Vitesse و 30 نسخه خاص مختلف از خودروی «ویرون» به دنبال ارائه مدلی جدید می باشد، از چهار سال قبل، قصد ارائه جانشینی برازنده برای این خودروی موفق را داشته است که «بوگاتی شیرون» نامیده می شود. خودروی کانسپت «بوگاتی شیرون» با اقتباس از مدل کلاسیک EB110 بر روی شاسی خودروی «بوگاتی ویرون» طراحی شده است. این در حالی است که بیشتر از 92 درصد از قطعات این خودرو از جنس «فیبرکربن» می باشند تا علاوه بر افزایش استحکام، وزن خودرو را کاهش دهند. این خودرو برای مالک برند «بوگاتی» و مدیر عامل شرکت بزرگ «فولکس واگن» آقای Ferdinand Piëch از اهمیت بالایی برخوردار است، چرا که خودروی «شیرون» از مدل «ویرون» سبک تر، قویتر و سریعتر خواهد بود و از هندلینگ بهتری برخوردار است. در داخل کابین خودرو، سه صفحه آنالوگ گرد بر روی داشبورد قرار گرفته اند که صفحه سرعت سنج در وسط قرار گرفته و به عنوان بزرگترین صفحه، جایگزین صفحه نمایش دور موتور در مدل «ویرون» گردیده که تا حداکثر سرعت استثنایی 500 کیلومتر در ساعت درجه بندی شده است. نمای داخل خودروی «شیرون» از مدل «ویرون» متفاوت می باشد و فضای بیشتری دارد تا موقعیت رانندگی نامناسب و دید محدود شیشه جلوی «ویرون» را اصلاح نماید. در خودروی «ویرون» ستون جلویی پهن خودرو باعث محدود شدن میدان دید راننده گردیده است که در خودروی «شیرون» بهبود یافته است. همچنین اتاق خودروی «ویرون» از ارگونومی پیچیده ای برخوردار می باشد که در این مدل جدید برطرف شده است.
در زمان تست رانندگی خودروی کانسپت «شیرون»، مدیرعامل گروه خودروسازی «فولکس واگن» آقای Piëch و رئیس هیئت مدیره این شرکت آقای «مارتین وینترکورن» از طراحی دربهای جانبی «شیرون» انتقاد کرده بودند و ایرادات زیادی به آن گرفته بودند، چرا که طراحی این دربها با لبه های پهن و زاویه باز شدن محدود، باعث نقص و مشکل در کاربرد آنها توسط راننده و سرنشین شده است. آقای Piëch برای رفع این ایراد، طرحی ارائه کرد که در آن دربهای جانبی در هنگام باز شدن، به صورت همزمان همراه با قسمت خارجی رکاب زیر دربها بالا بروند و فضای بیشتری را برای ورود و خروج راحت تر شخص فراهم نمایند. این تغییر فنی نیازمند مهندسی مجدد فراگیر و با هزینه هنگفت خواهد بود و باعث شده تا مدیرعامل کمپانی «بوگاتی» آقای «ولفگانگ دورهایمر» و مدیر ارشد طراحی این شرکت آقای «آکیم آنشایت»(Achim Anscheidt) از به تعویق افتادن یک ساله رونمایی از خودروی «بوگاتی شیرون» از 2015 به 2016 خبر دهند. مدیریت ارشد کمپانی آلمانی- فرانسوی «بوگاتی» تصمیم گرفته تا برای پر کردن جای خالی «شیرون» و مشغول نگه داشتن نیروی کار شرکت، تعداد محدودی از مدلهای رودستر «بوگاتی» را روی پلتفرم خودروهای اسپرت موجود مانند «لامبورگینی رونتون»، «لامبورگینی سستو المنتو» و «لامبورگینی Veneno» تولید نماید.
مشخصات فنی:
پس از معرفی چندین پیشرانه قدرتمند برای خودروی «شیرون» بالاخره موتور 8.0 لیتری W16 با چهار توربوشارژر برای تقویت این خودرو معرفی گردید که قدرت خروجی آن به 1500 اسب بخار، یعنی 300 اسب بخار بیشتر از مدل افسانه ای «ویرون» می رسد. دسترسی به این قدرت خارق العاده، توسط کاربرد سیستم تزریق مستقیم سوخت و فشار بیشتر توربوشارژها فراهم گردیده است که برای دسترسی به عکس العمل سریعتر پیشرانه، حداقل دو توربوشارژر از چهار توربوشارژر این پیشرانه، به صورت برقی تقویت خواهند شد. کاربرد توربوشارژرهای برقی(E-Turbo) سریع و پیشرفته، حداکثر گشتاوری معادل 1490 نیوتون متر فراهم می کند که توسط یک گیربکس هفت سرعته دو کلاچه به سیستم چهارچرخ خودرو مجهز به «سیستم تعیین جهت گشتاور»(Torque Vectoring System) منتقل می گردد.
حداکثر سرعت این هیولای کوپه جدید «بوگاتی» 463 کیلومتر در ساعت می باشد که حدود 29 کیلومتر در ساعت سریعتر از «بوگاتی ویرون سوپراسپرت» می باشد. باله متحرک عقب، دریچه های ورود و خروج هوا و تیغه های فعال منحرف کننده جریان هوا در روی بدنه «شیرون» باعث تسهیل در نیل به چنین سرعتی می گردند. چرخهای 22 اینچی پهن این خودرو در نمای جانبی، خواص اسپر این خودرو را برملا می کنند. سیستم ترمز حرفه ای آن از جنس سرامیک کربن تعبیه شده است که زمان توقف مناسبی را برای خودرو فراهم نموده اند و باله عقب همانند یک ترمز هوایی در کاهش سرعت خودرو مؤثر می باشد.
بوگاتی شیرون نخسه نهایی
favorite_border 5loyalty