
با گلف کراس آور کمیاب که حتی فکرش هم نمی کردید وجود داشته باشد آشنا شوید

گالیله را به عنوان بدعت گذار چرخش زمین در محور خورشید می شناسند، دکتر اگینیاز سمه لویز به خاطر پایه گذاری شستن دست ها در بیمارستان مورد تمسخر قرار گرفت و حتی هواشناس آلفرد وگینز برای تئوری رانش قاره ها با مقاومت دانشمندان مواجه شد! همه این افراد در چه چیزی متمایز بودن؟
گالیله را به عنوان بدعت گذار چرخش زمین در محور خورشید می شناسند، دکتر اگینیاز سمه لویز به خاطر پایه گذاری شستن دست ها در بیمارستان مورد تمسخر قرار گرفت و حتی هواشناس آلفرد وگینز برای تئوری رانش قاره ها با مقاومت دانشمندان مواجه شد! همه این افراد در چه چیزی متمایز بودن؟ تمامی این افراد تفکری جلوتر از زمان خود داشتند، متفکران که به چالش وضعیت موجود فکر می کردند. و اگر بخواهیم نمونه این افراد را در صنعت خودرو سازی بیابیم، این خودرو عجیب و غریب این ذهنیت را به ما منتقل می کند. با ولکس واگن گلف کانتری سینکرو مدل 1990 آشنا شوید. اولین آن در ابتدای سال 90 میلادی روی خط تولید رفت تا اولین کراس آور چهار چرخ متحرکی باشد در زمانی که حتی مفهومی به اسم کراس آور وجود خارجی نداشت!
اگر کنجکاو شدید که داستان تولید این خودرو را بدانید، این داستان در نمایشگاه ژنو سال 89 شروع می شود. البته از اواسط دهه 80 میلادی ولکس واگن دست به تولید گلف های چهار چرخ متحرک زده بود، اما در آن سال VW قصد داشت چرخش عجیبی به سمت عبور از فنسها داشته باشد و یک خودرو مفهومی افرود معرفی کرد. جای تعجب نیست که بازخورد ها نسبت به این گلف چهارچرخ متحرک بسیار عالی بود و به همین دلیل در سال 1990 میلادی روی خط تولید رفت. مثل اکثر خودروهای تولید ولکس این خودرو ابتدا در خط تولید ولفسبورگ تولید می شد، اما نکته جالب اینجاست که خط تولید این خودرو پس از مدت کوتاهی به سایت استرالیا دایمر انتقال یافت تا با نشان دادن سخاوت دایمر این خودرو در کنار دیگر محصولات چهار چرخ متحرک این شرکت تولید شود. تمامی گلف های کانتری سیکنروس با انجین 1.8 لیتری چهار سیلندر به همراه گیربکس چهار دنده عرضه شدند و نکته ای که در نمای ظاهری آنها را با گلفهای معمولی متمایز می کرد، سپرهای ساخته شده از لوله در جلو و عقب و رکاب های و نیمچه گلگیرهای پلاستیکی اضافه شده به این قسمتها و البته سیستم تعلیق با ارتفاع بالا بود.
در حالت عادی مثل کراس آورهای حال حاضر انتقال قدرت به چرخهای جلو انجام می شد. اما در صورت لغزش این چرخ ها، 50 درصد توان موتور به کمک سیستم قفل دیفرانسیل سینکرو به چرخهای عقب منتقل می شد. که این سیستم اگرچه خودرو را در مسیرهای افرود توانا می کرد اما به خاطر وزن بالای این سیستم که خودرو را به مرز 1700 کیلویی نزدیک می کرد، خیلی سریع نبود. در مجموع تعداد 7700 دستگاه گلف کانتری سینکرو ساخته شد و خط تولید آن در 1991 به کار خود پایان داد به همین دلیل ما شاهد خلق کراس آورها به صورت امروزی توسط کمپانی های دیگر بودیم.
favorite_border 1
loyalty